Wijziging: Hommage en eredoctoraat Leonard Nolens in Oude Vismijn

Vanwege de erg grote interesse voor de hommage aan (en studienamiddag met) Leonard Nolens verhuist dit evenement naar een grotere zaal in de Gentse binnenstad.

Ook de uitreiking door de UGent van het institutionele eredoctoraat aan Leonard Nolens zal in de Oude Vismijn plaatsvinden.

{entry_title}

De studienamiddag, die gepaard gaat met een boekpresentatie en wordt afgesloten met een voordracht door de auteur zelf, zal plaatsvinden in de Oude Vismijn.

Die feestzaal is gelegen in de Rekelingestraat 5, in het historische centrum van Gent (vlakbij het Gravensteen en het Sint-Veerleplein), op slechts enkele minuten wandelen van de KANTL.

Het evenement wordt georganiseerd door Poëziecentrum, de Vakgroep Letterkunde (afdeling Nederlands) van de UGent en de KANTL.

Meer info over het programma vind je hier.

Let op! Ook in de Oude Vismijn zijn de plaatsen beperkt. Vooraf inschrijven blijft dus strikt noodzakelijk.

Door de grotere capaciteit van de nieuwe locatie kunnen de deelnemers van de studienamiddag (die om 16u30 wordt afgerond) ook de uitreiking van het eredoctoraat aan Leonard Nolens bijwonen. Die plechtige uitreiking zal vanaf 17 uur eveneens in de Oude Vismijn plaatsvinden.

Bereikbaarheid Oude Vismijn
Openbaar vervoer vanaf station Gent Sint-Pieters:
Tram 1 richting Wondelgem/ Evergem
- Opstappen: perron 2, links als je het station uitkomt, bij Koningin Fabiolalaan
- Afstappen: halte Gravensteen
- Nog ca. 1' wandelen: stappen richting Burgstraat (waar de tram verder rijdt), voorbij café 'De Alchemist', ingang aan je linkerzijde (grote bruine poort)

Met de wagen
Parkeergarage Vrijdagmarkt (kijk hier voor de tarieven)
- Inrijden via de Kammerstraat
- Uitrijden: rechtstaf richting Sint-Jacobs
 

  Deel deze pagina