Met Carmien en Daniël in de etalage

In het kader van de Voorleesweek kan u zaterdag 18 november in de vitrine van boekhandel De Slegte Gent uw voordrachtkunsten etaleren. Breng er een gedicht, prozafragment, lied of dialoog uit de canon en ontvang de exclusieve poster Daniël & de canon. Schrijfster én Europees kampioen poetry slam Carmien Michels geeft alvast het goede voorbeeld.   

Het is Voorleesweek. Een perfecte gelegenheid.

Heel wat titels uit de canon zijn enkel nog in tweedehandswinkels als De Slegte te verkrijgen. Een perfecte plaats.

MAT, huistekenaar van o.a. De Standaard en de NRC, maakte voor elke titel uit de Dynamische canon van de Nederlandstalige literatuur vanuit Vlaams perspectief een tekening met zijne rozigheid Daniël in de hoofdrol. Hij bracht ze samen in een unieke poster. Een perfect hebbeding.

Carmien Michels schrijft proza en poëzie én is sinds 2016 Europees kampioen poetry slam. Een perfecte performer.

Uitgeverij Polis brengt deze maand van zowel MAT (Tijd voor beweging (met Daniël)) als Carmien Michels (We komen van ver. Gedichten) een nieuw boek uit. Een perfecte timing.

 

Zet je aan tafel met de 51 canonwerken. Grasduin, lees, (her)ontdek, kies en durf het aan om op eigengereide wijze een stukje canon in de etalage te zetten. Uw publiek bevindt zich op straat. Een perfect podium.

Wanneer: 18 november 2017. Van 14 tot 18u

Waar: De Slegte, Voldersstraat 7, Gent

  Deel deze pagina