Huldenummer V&M voor Jan Goossens online

Het huldenummer van V&M voor Jan Goossens (2016/1-2) is nu integraal online beschikbaar.

{entry_title}

Jan Goossens (1930) was meer dan 38 jaar werkend lid van de KANTL. Sinds 2014 is hij erelid van ons genootschap.

Wegens zijn grote verdienste voor de wetenschap en n.a.v. zijn 85ste verjaardag brachten de KANTL en het tijdschrift V&M eind 2016 hulde aan Jan Goossens met een bijzonder dubbelnummer.

De inhoud van dat nummer is nu, net als alle andere jaargangen sinds 2011, integraal online raadpleegbaar via deze website.

Over V&M

V&M (Verslagen & Mededelingen van de KANTL) is een wetenschappelijk tijdschrift voor de studie en de bevordering van de Nederlandse taal- en letterkunde. Het tijdschrift werd gesticht in 1887.

De focus van V&M betreft de Nederlandse taal- en literatuurstudie in al zijn facetten. Het tijdschrift publiceert zowel originele artikelen die afgeronde onderzoeksresultaten presenteren, als theoretische en methodologische bijdragen aan de respectieve vakgebieden.

V&M verschijnt zowel in druk als online. Een los nummer kopen of een abonnement nemen op het tijdschrift kan via de website van de KANTL. In de context van het 'open access'- beleid van de KANTL verschijnen alle teksten uit V&M kort na de gedrukte publicatie ook gratis online.

  Deel deze pagina