Uw evenement organiseren in de Academie?

Een wetenschappelijk of cultureel evenement organiseren in de Academie? Dat kan: onze Grote vergaderzaal, het Rode salon, de Tapijtenzaal en de Gezellezaal worden tegen democratische prijzen verhuurd voor culturele en wetenschappelijke doeleinden. Louter commerciële evenementen zijn uitgesloten. Op aanvraag kan u ook gebruik maken van de dienstkeuken en ons projectiemateriaal.

LET OP!

Wegens de (voortdurend wijzigende) voorzorgsmaatregelen i.v.m. de coronacrisis kunnen wij minder bezoekers dan gewoonlijk in ons gebouw toelaten. Gelieve ons te contacteren voor meer uitleg.

Hoe aanvragen?

Wilt u een van de zalen in het Academiegebouw gebruiken voor een culturele of wetenschappelijke activiteit, dan informeert u best eerst telefonisch (09/265.93.50) of de zalen op de gewenste datum beschikbaar zijn. Daarna doet u een aanvraag door te mailen naar Cindy Holtyzer.

U vermeldt in uw aanvraag de organisator van de activiteit, de contactgegevens van de verantwoordelijke, de aard van de activiteit, een (werk)titel en het voorlopige programma.