Beauvoorde, Gentse Feesten en TAZ#2018: KANTL leest en herleest een hele zomer lang

De vakantie is het ideale moment om veel te lezen (en te herlezen). Wij zetten onze leesbril op in Beauvoorde, tijdens de Gentse Feesten en TAZ#2018. 

{entry_title}
  • Wie was Bredero ook weer? De KANTL trapt de zomer af op 4 juli in kasteel Beauvoorde, met Olla Vogala, Tom Van Bauwel, Peter Holvoet-Hanssen, Annemie Estor en vele anderen. Schrijf je nu in voor KANTeLing 2018!  Info en tickets vind je hier

 

  • Het Vermeylenfonds, de KANTL en Trefpunt organiseren tijdens de Gentse Feesten (van 15 tot 22 juli) voor de derde maal  Literair Zomerlief, een reeks literaire gesprekken in ons prachtige Huis van Oombergen. Een auteur, een bekende lezer en hun favoriete literaire fragmenten zijn de perfecte ingrediënten voor acht zomerse aperitiefgesprekken over boeken, schrijvers, leven, lezen en alles wat raakt en blijft hangen. Met Yves Petry, Peter Verhelst, Gerda Dendooven, Patrick Loobuyck, Bent Van Looy en vele anderen. Alle info vind je hier.

 

  • Tijdens Theater Aan Zee (TAZ#2018) presenteert de KANTL vier werken uit de literaire canon die iedereen gelezen moet hebben. Christophe Vekeman, Geert Van Istendael, Bernard Dewulf en vele anderen (her)lezen Elsschot, Gilliams, Haasse en Boon. Alle info vind je hier.

  Deel deze pagina