Boeklancering ‘Over over morgen’ 22/09 - save the date!

Op 22 september lanceren we samen met zes van de tien betrokken schrijvers het boek ‘Over over morgen. Andere verhalen over de toekomst’ met een literaire avond in Gent.

{entry_title}

Zes schrijvers – Ish Ait Hamou, Simone Atangana Bekono, Auke Hulst, Jeroen Olyslaegers, Fiep van Bodegom en Annelies Verbeke – gaan in gesprek met Eva De Groote over hoop en wanhoop, de kracht van verhalen, activisme en de grenzen van de mens. Tussendoor luisteren we hoe Brent Beukelaer zijn muziek door de verhalen weeft.

De avond gaat door in de betoverende tuin van het voormalige Karmelietessenklooster in Gent en wordt georganiseerd door de KANTL, Bibliotheek De Krook, Uitgeverij Vrijdag en Greentrack Gent in samenwerking met Handelsreizigers in Ideeën, Poolijs (Urgent.fm) en Theresia.

Lees hier meer over het project.

 

Praktisch

Woensdag 22 september 2021, 20u-21u30
Voormalig Karmelietessenklooster, Theresianenstraat 9, 9000 Gent
Tickets kosten 7 euro en kan je hier bestellen. De inschrijving verloopt via de ticketingsite van Avansa. Om een ticket te kopen, word je gevraagd om een account aan te maken. Je ticketprijs wordt bij aankomst op de lancering omgezet in drankbonnetjes voor de bar.

  Deel deze pagina