KANTeLing 2019, startschot van het vijfdaagse Letterenfestival Beauvoorde

Sinds jaar en dag houdt de KANTL op de eerste woensdag van juli haar openbare vergadering in en rond het prachtige kasteel Beauvoorde te Wulveringem (Veurne), en de voorbije jaren groeide die dag uit tot een heus eendagsfestival genaamd KANTeLing. Dit jaar wordt een scharnierjaar. De literaire dag KANTeLing zal voor het eerst deel uitmaken van een groter geheel: het gloednieuwe vijfdaagse Letterenfestival Beauvoorde.

{entry_title}

3 juli: KANTeLing 2019

KANTeLing 2019 wordt het feestelijke startschot van het nieuwe festival. Oude getrouwen hoeven gelukkig niet te vrezen: het concept van KANTeLing blijft ongewijzigd, als vanouds wordt het een spetterend feest. Wij nodigen oude fans én nieuwe letterenliefhebbers graag uit op dit bijzondere evenement, dat dit jaar in het teken staat van 'engagement in de letteren'.

In dit tijdperk van klimaatbrossers, gele hesjes en #MeToo worden er verhitte debatten gevoerd via sociale media. Op Twitter, WhatsApp of Facebook is iedereen opiniemaker. Maar wat met de letteren? Getuigen zij nog van enig engagement? En hoe klinkt dat dan?

Met o.a. Geert Buelens, Dominique De Groen en Radna Fabias, Erik Vlaminck, Chokri Ben Chikha, Action Zoo Humain en Frontier Café Band.

Een uitgebreide beschrijving van het evenement vind je hier.

Waar? In en rond kasteel Beauvoorde. Wulveringemstraat 10 - 8630 Wulveringem (Veurne).

Wanneer? Woensdag 3 juli 2019. Deuren: 13u30. Programma van 14u30 tot 17u15 - Slotfeest tot 18u30.

Tickets voor €7 of €9 in voorverkoop bestel je hier.

 

Van 4 tot en met 7 juli

Daarna volgen nog vier dagen vol proza, poëzie, jeugdliteratuuur, muziek en theater, georganiseerd door Herita. Meer info daarover vind je hier.

  Deel deze pagina